E-book

E-book - Trainingsschema maken duursporten

In dit E-book helpen we je met het bepalen van je trainingsdoelen, leer je het verschil tussen basis- en gevorderde vaardigheden, vertellen we je hoe je de zes verschillende trainingsprincipes verwerkt in je schema, krijg je inzicht in de hartslagzones en helpen we je vooruit aan de hand van een voorbeeldschema. Laat hieronder je naam en e-mail achter en download ons E-book. 

  Trainingsschema maken duursporten

  Geen zin om zelf een schema te maken? Wij zijn voor jou aan de slag gegaan.

  Categorie - Trainingsschema's

  Kom bij ons langs

  Je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons hieronder weten waarom ons E-book je interesse heeft gewekt en dan nemen we z.s.m. contact met je op.

  Dit zeggen onze klanten over ons

  “Dankzij de metingen die Hans uitgevoerd heeft heb ik veel meer plezier in het fietsen. Ik kan beter en harder fietsen, ook bergop. Ik ben nu ook bewuster met mijn sport bezig doordat ik effectiever kan trainen. En ja, ik ben ook wat gewicht verloren.”
  Aanbeveling Wim
  Wim
  Conditietest
  “Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik ben vooral anders aan het eten en voldoende bewegen. Hans laat je zien hoe je bepaalde dingen anders kunt doen in je leven. Aan de hand van mijn doelstellingen – afvallen, zoet laten staan, weer gaan golfen – konden we aan de slag.”
  Testimonial Loes
  Loes
  CooL-programma
  "Voorheen was ik best voorzichtig met mijn lichaam. Bij een fikse inspanning dacht ik stop, noodrem, mijn hart springt uit mijn lijf! Nu kijk ik op mijn Polar horloge en zie ik dat er geen enkele reden voor paniek is. Mijn onzekerheid is verdwenen. Ik hoef nu niet meer met de ‘rem erop’ te sporten."
  Leefstijlcoach Eindhoven
  Joke
  Gezondheidscheck

  Ons laatste nieuws

  Naar het nieuwsoverzicht