CooL in De Kempen

Geplaatst Geplaatst in CooL, De Uitstraling

Goed Nieuws! Ook in de Kempen is nu alles geregeld voor de vergoeding van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Deze leefstijlinterventie is erop gericht om overgewicht te lijf te gaan en heeft blijvend gewichtsverlies als doel. De naam van het programma is CooL en staat voor “Coaching op Leefstijl”.

Gratis van je overgewicht af

Geplaatst Geplaatst in CooL, De Uitstraling

Op kosten van de zorgverzekeraar serieus het gevecht aangaan met uw overgewicht: sinds 1 januari kan het in de vorm van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). De leefstijlcoach helpt u door gedragsverandering teweeg te brengen op het gebied van eten en bewegen, maar wie is deze leefstijlcoach?

Hoe blijf ik gezond

Geplaatst Geplaatst in De Uitstraling

Als ik in mijn praktijk aan mensen vraag wat hun doelstelling is, krijg ik vaak te horen dat ze willen afvallen, fitter willen worden of dat ze meer energie willen. Bij vrijwel iedereen komen deze doelstellingen voort uit hun verlangen om gezond oud te worden. Wat houdt gezondheid eigenlijk in en hoe blijf ik gezond?

Energieboost

Geplaatst Geplaatst in De Uitstraling

“Ik wil meer energie, want ik voel me nu vaak suf en doe bijna niets meer”. Dit is een van de meest voorkomende hulpvragen. Hier een paar tips om je energie even een “boost” te geven.

Resultaten 40 dagen vasten

Geplaatst Geplaatst in Blog

Resultaten 40 dagen vasten Het paasweekend zit er inmiddels weer op en daarmee is ook mijn vastenperiode tot een einde gekomen. Een totaal van 46 dagen zonder alcohol en 40 dagen zonder te snoepen. Wat […]