Coaching

Leefstijl- en vitaliteitscoaching

Coaching – De coach ondersteunt het leerproces van de coachee. Dit houdt in dat de coach helpt bij het stellen van doelen en het behalen ervan. De coach gebruikt hierbij technieken waardoor de coachee zelf gaat nadenken over wat voor hem/haar het beste is. Niet door te zeggen wat hij/zij moet doen, maar door de ontwikkeling van kennis, competenties en talenten. 

De coaches dat zijn wij, wat je wil veranderen dat bepaal jij!

In onze coaching gaan we altijd uit van je eigen krachten. Door zelf de snelheid en richting van je traject te bepalen ga je van verandering willen naar willen veranderen. 

Onze coachtrajecten

Samen werken we aan het behalen van jouw doelen

Vitaliteitscoaching

Individueel

Met behulp van vragenlijsten en meettechnieken worden jouw mentale en fysieke gezondheid in kaart gebracht. Vervolgens ondersteunen we je om jezelf zowel lichamelijk als geestelijk vitaal, gezond en fit te voelen. 

CooL

Groepsprogramma

Coaching op Leefstijl, CooL, is een groepsprogramma van 2 jaar dat vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Thema’s als ontspanning, voeding, slaap, beweging, leefomgeving en eigen regie komen aan bod.

Wielercoaching

Individueel

Wetenschappelijke onderbouwing en persoonlijke aandacht staan bij onze wielercoaching voorop. A.d.h.v. jouw testresultaten en ambities stellen we een trainingsschema op en begeleiden we je bij het proces. 

Onze klanten aan het woord

“Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik ben vooral anders aan het eten en voldoende bewegen. Hans laat je met zijn coaching zien hoe je bepaalde dingen anders kunt doen in je leven. Aan de hand van mijn doelstellingen – afvallen, zoet laten staan, weer gaan golfen – konden we aan de slag.”
Testimonial Loes
Loes
CooL-programma
"Voorheen was ik best voorzichtig met mijn lichaam. Bij een fikse inspanning dacht ik stop, noodrem, mijn hart springt uit mijn lijf! Nu kijk ik op mijn Polar horloge en zie ik dat er geen enkele reden voor paniek is. Mijn onzekerheid is verdwenen. Ik hoef nu niet meer met de ‘rem erop’ te sporten."
Leefstijlcoach Eindhoven
Joke
Vitaliteitscoaching
“Dankzij de metingen die Hans uitgevoerd heeft heb ik veel meer plezier in het fietsen. Ik kan beter en harder fietsen, ook bergop. Ik ben nu ook bewuster met mijn sport bezig doordat ik effectiever kan trainen. En ja, ik ben ook wat gewicht verloren.”

Aanbeveling Wim
Wim
Wielercoaching

CooL-consult

Verleg de focus van de weegschaal naar je fysieke en mentale fitheid.

Fysieke fitheid

Fysiek

Conditie, balans, kracht & Lenigheid

Mentale fitheid
Afbeelding: heartmath.com

Mentaal

Stressmeting & Leefstijlvragenlijst

Vraag een intake gesprek aan

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden?
Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier. 
Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Onze coachlocaties

Hieronder zie je een overzicht van onze locaties en wat we hier op het gebied van coaching aanbieden.

Reusel

Molenberg 73a
5541 RN, Reusel

Vitaliteitscoaching
Coaching op leefstijl – CooL
Wielercoaching

's-Hertogenbosch

Werfpad 8h
5212 VJ, ‘s-Hertogenbosch

Vitaliteitscoaching
Coaching op leefstijl – CooL
Wielercoaching