CooL-consult

CooL-consult

In vogelvlucht

Fysiek

We meten je conditie, kracht, lenigheid en balans om je fysieke gezondheid in kaart te brengen.

Mentaal

Je mentale gezondheid brengen we in kaart via een analyse van je hartritmevariatie.

Motiverend

Niets werkt zo motiverend als positieve resultaten en het gewicht is niet altijd de juiste maatstaf.

CooL-consult

Het meten van je gewicht is een makkelijke en toegankelijke meting, maar teveel focus op het gewicht kan positieve veranderingen in de weg zitten. Gewicht wordt vaak gezien als maatstaf voor het resultaat van je inspanningen. Als dit, ondanks alle inspanningen, onveranderd blijft werkt dat demotiverend. Daarom hebben we bij De Vitaliteitspraktijk het CooL-consult ontwikkeld. Naast het gewicht en de buikomtrek brengen we je volledige fysieke en mentale gezondheid in kaart:

  • Conditie
  • Kracht
  • Balans
  • Lenigheid
  • Lichaamssamenstelling (o.a. vetpercentage)
  • Stress

Wil jij gewicht verliezen om jezelf fitter en beter in je vel te voelen? Verleg dan de focus van je gewicht naar je algehele conditie en breng het in kaart met ons CooL-consult. 

Kracht van het CooL-consult

Onzekerheid wegnemen

Het consult is er voor iedereen die sport, of weer wil gaan sporten en wil weten hoe belastbaar zijn lichaam is. Ideaal om onzekerheid over je lichaam weg te nemen.

Inzicht in je vooruitgang

We brengen het resultaat van je nieuwe keuzes op je lichamelijke en geestelijke gezondheid in kaart. Door de metingen te herhalen wordt je vooruitgang zichtbaar.

Verantwoord bewegen

Met onze fysieke testen bepalen we je grenzen en ideale trainingsintensiteit in kaart. Op deze manier verzekeren we je dat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Stress zichtbaar maken

Hoe weet je of je gestrest bent? Voelen of je gestrest bent is niet altijd eenvoudig. Met behulp van je hartritme zijn we in staat om je stress te meten en veranderingen te monitoren.

Bij wie kun je terecht

Vanwege de complexe aard van de conditie- en stressmetingen wordt het CooL-consult uitsluitend uitgevoerd door onze bewegingswetenschappers. Hans en Patrick zijn beiden gedreven om het effect van bewegen in kaart te brengen door middel van onze metingen.  

Met ons aan de slag?

Hans Janssen - eigenaar

Hans Janssen

Bewegingswetenschapper

Het is mijn missie om de professionele manier van testen en meten uit de topsport voor iedereen toegankelijk en behapbaar te maken. Door jouw sterke en zwakke punten in kaart te brengen geef ik je handvatten om je doelen te bereiken.

Patrick Toonders - De Vitaliteitspraktijk

Patrick Toonders

Bewegingswetenschapper

Onderzoek vormt een stevige basis voor optimalisatie binnen sport en gezondheidszorg. Het is mijn doel om wetenschappelijk onderzoek uit te voeren en te bundelen tot advies dat toepasbaar is in alledaagse situaties.  

Onze klanten aan het woord

“Dankzij de metingen die Hans uitgevoerd heeft heb ik veel meer plezier in het fietsen. Ik kan beter en harder fietsen, ook bergop. Ik ben nu ook bewuster met mijn sport bezig doordat ik effectiever kan trainen. En ja, ik ben ook wat gewicht verloren.”
Aanbeveling Wim
Wim
Conditietest
“Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik ben vooral anders aan het eten en voldoende bewegen. Hans laat je zien hoe je bepaalde dingen anders kunt doen in je leven. Aan de hand van mijn doelstellingen – afvallen, zoet laten staan, weer gaan golfen – konden we aan de slag.”
Testimonial Loes
Loes
CooL-programma
"Voorheen was ik best voorzichtig met mijn lichaam. Bij een fikse inspanning dacht ik stop, noodrem, mijn hart springt uit mijn lijf! Nu kijk ik op mijn Polar horloge en zie ik dat er geen enkele reden voor paniek is. Mijn onzekerheid is verdwenen. Ik hoef nu niet meer met de ‘rem erop’ te sporten."
Leefstijlcoach Eindhoven
Joke
Gezondheidscheck

Neem contact op

Ben jij ook klaar met dat eindeloze gevecht met die weegschaal? Neem contact op met je leefstijlcoach of laat je gegevens achter zodat we samen al je resultaten van het CooL-programma in kaart kunnen brengen. 

Onze testlocaties

Reusel

Molenberg 73a
5541 RN, Reusel

CooL-consult

's-Hertogenbosch

Werfpad 8h
5212 VJ, ‘s-Hertogenbosch

CooL- consult bij voldoende aanmeldingen