Inspanningstesten

Mijn missie

Mijn missie: de sportwetenschappelijke aanpak voor jou toegankelijk en behapbaar maken. Net als in de topsport maak ik hiervoor gebruik van inspanningstesten met ademgasanalyse. Met als ultieme doel een geïndividualiseerd en wetenschappelijk onderbouwde trainingsaanpak die perfect bij jouw situatie aansluit. 

Mijn testen

Of je nu veel sneller buiten adem bent dan je vrienden, benieuwd bent naar jouw ideale trainingsintensiteit, wilt weten wat je gezondheidsrisico is of hulp nodig hebt om gewicht te verliezen. In alle gevallen is het belangrijk om te weten hoe je lichaam functioneert.

Met behulp van de ademgasanalyse techniek kan ik precies onderzoeken wat er in je lichaam gebeurt tijdens inspanning en in rust. Afhankelijk van jouw doelen en wensen kijken we samen welke inspanningstest jou kan helpen. 

Benieuwd wat de verschillende inspanningstesten inhouden? Klik dan op onderstaande afbeeldingen. Als je vooral problemen ervaart tijdens inspanning neem dan een kijkje bij de conditietest, ben je benieuwd naar je gezondheidsrisico’s kijk dan naar het gezondheidsonderzoek en als je wilt weten hoe mijn inspanningstesten je kunnen helpen bij afvallen neem dan daar een kijkje. 

Conditietest

Gezondheidsonderzoek

Hulp bij afvallen

Toppers

Ik spreek met recht over toppers. Mijn klanten werken zich namelijk met enige regelmaat behoorlijk in het zweet om hun doelen te behalen. Een groot deel start zo zelfs zijn traject. De weg naar het doel is er vaak een van hard werken en vooral van doen wat je leuk vindt.

Want: als je het leuk vindt houd je het ook makkelijker vol. 

Benieuwd wat anderen zeggen over mijn begeleiding? Beweeg dan je muis over de afbeelding.

Vrijblijvend intakegesprek

Ik snap dat het op internet niet altijd precies duidelijk is met welke hulp jij het beste geholpen bent. Daarom nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw doelen en hoe ik jou daar het beste bij kan helpen. Vervolgens vertel ik je wat meer over de verschillende mogelijkheden om te starten. 

Vrijblijvende intake

Molenberg 73a
5541NB, Reusel
Nederland

Werfpad 8h, 
5212VJ, ‘s-Hertogenbosch
Nederland

W: de-vitaliteitspraktijk.nl
E: hans@de-vitaliteitspraktijk.nl
T: +31 (0)6-57434039