Hulp met afvallen

Rustmetabolisme meting

Ben jij in het verleden ook al vaak bezig geweest om gewicht te verliezen, maar had je nooit een idee hoeveel calorieën jouw lichaam nodig had om verantwoord gewicht te verliezen? Door je ademgassen te meten kan ik precies bepalen hoeveel calorieën jouw lichaam verbrandt in rust. Gecombineerd met de hoeveelheid calorieën die je per dag verbruikt door actief te zijn komen we op jouw ideale calorie-inname. 

Daarnaast zegt de verhouding tussen zuurstof en koolstofdioxide, je ademgassen, iets het percentage vetten dat jouw lichaam verbrandt in rust. Voor een optimale vetverbranding is dit percentage zo hoog mogelijk. Met behulp van een conditietest kan ik je vervolgens beweegadvies op maat geven om deze vetverbranding te stimuleren.

Neem ook zeker een kijkje op de CooL pagina voor begeleiding op gewichtsverlies. Volledig vergoedt door de basisverzekering.

Benieuwd hoeveel calorieën jij verbrandt in rust?

Kom dan even kennismaken onder het genot van een bakje koffie.

Lichaamssamenstelling analyse
Inspanningstesten - rustmetabolisme

Vrijblijvend intakegesprek

Wil jij eindelijk van dat JoJo’en af zijn en op een efficiënte manier gewicht verliezen of wil je weten of Coaching op Leefstijl, CooL, iets voor je is of heb je gewoon zin in een kopje koffie/thee en een goed gesprek. Deel je contactgegevens en dan neem ik z.s.m. contact op.