Over ons

Hans Janssen | Eigenaar

Plezier, betrokkenheid en avontuur

Welkom, mijn naam is Hans Janssen. Plezier, betrokkenheid en avontuur zijn voor mij heel belangrijke waarden die me helpen om mijn leven vorm te geven op een manier die bij mij past. Plezier zorgt er namelijk voor dat ik veranderingen aanga en deze vol blijf houden. Mijn drang naar avontuur heeft ervoor gezorgd dat ik op jonge leeftijd de keuze heb gemaakt om ondernemer te worden en zorgt er nog altijd voor dat ik mezelf zowel persoonlijk als zakelijk blijf uitdagen. Daarnaast vinden mijn team en ik het heel belangrijk om betrokken te zijn bij jou als persoon. Pas door erachter te komen wie jij bent, wat je motivatie is en welke doelen je hebt kunnen we jou optimaal ondersteunen om het beste uit jezelf te halen.

Bewegingswetenschapper

Het is mijn missie om de professionele manier van testen en meten uit de topsport voor iedereen toegankelijk en behapbaar te maken. Betrokkenheid met de klant staat hierbij centraal. 

Leefstijl- en vitaliteitscoach

Als leefstijl- en vitaliteitscoach ondersteun ik je bij het maken van andere keuzes. Kleine stapjes, balans en bovenal plezier staan hierbij voorop. Zo ga je van verandering willen naar willen veranderen. 

Over mij

"Bij Hans was het heel persoonlijk, hij neemt echt de tijd om naar je te luisteren"

Patrick Toonders - De Vitaliteitspraktijk
Inspanningsfysioloog | Specialisme wielrenners

Patrick Toonders

Mijn passie voor sport is de reden dat ik voor dit vak heb gekozen. In mijn vrije tijd voetbal ik bij RKVVO 8 en ga ik graag wielrennen. Daarnaast ben ik bijzonder geïnteresseerd in het begeleiden van wielrenners. Mijn doel daarbij is om u met behulp van inspanningstesten te voorzien van gepast gezondheids- en trainingsadvies . Ik hoop jou dan ook te verwelkomen. Samen brengen we je doelen in kaart en halen we het optimale uit jouw prestatie.

Wil je meer uit je prestatie halen door gestructureerd en efficiënt te trainen?

Categorie - Trainingsschema's

Onze klanten aan het woord

“Dankzij de metingen die Hans uitgevoerd heeft heb ik veel meer plezier in het fietsen. Ik kan beter en harder fietsen, ook bergop. Ik ben nu ook bewuster met mijn sport bezig doordat ik effectiever kan trainen. En ja, ik ben ook wat gewicht verloren.”
Aanbeveling Wim
Wim
Conditietest
“Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik ben vooral anders aan het eten en voldoende bewegen. Hans laat je zien hoe je bepaalde dingen anders kunt doen in je leven. Aan de hand van mijn doelstellingen – afvallen, zoet laten staan, weer gaan golfen – konden we aan de slag.”
Testimonial Loes
Loes
CooL-programma
"Voorheen was ik best voorzichtig met mijn lichaam. Bij een fikse inspanning dacht ik stop, noodrem, mijn hart springt uit mijn lijf! Nu kijk ik op mijn Polar horloge en zie ik dat er geen enkele reden voor paniek is. Mijn onzekerheid is verdwenen. Ik hoef nu niet meer met de ‘rem erop’ te sporten."
Leefstijlcoach Eindhoven
Joke
Gezondheidscheck

Kom kennismaken

Stuur me een e-mail waarin je laat weten waarom we je interesse gewekt hebben. Wil je daarbij meteen laten weten welke van de onderstaande locaties jouw voorkeur heeft?

Onze locaties

Reusel

Molenberg 73a
5541 RN, Reusel

Testen en meten
Coaching op leefstijl – CooL

's-Hertogenbosch

Werfpad 8h
5212 VJ, ‘s-Hertogenbosch

Coaching op leefstijl – CooL
CooL- consult