Talent Lab

In vogelvlucht

Competitie

Bepaal wie van je vrienden de meest complete renner is en de titel "Kopman" verdient.

Plezier

Wat is er nu leuker dan met zijn allen tot het gaatje te gaan en vervolgens de resultaten te bespreken?

Educatie

We laten je zien hoe het lichaam reageert op inspanning en hoe je dit vertaald naar je (groeps)trainingen.

Daag je vrienden uit!

Wie van je vrienden heeft de beste eindsprint, wie fietst het makkelijkste bergop en wie heeft de beste papieren voor een goede tijdrit? Kom met je vrienden naar ons Talent Lab en bepaal wie van jullie de meest complete wielrenner is en de titel kopman verdient. 

Kwaliteiten complete wielrenner
Om te bepalen wie van jullie de meest complete wielrenner is maken we gebruik van de volgende testen:

  • Inspanningstest met ademgasanalyse
  • Power profiel test
  • Lichaamssamenstellingsanalyse 
  • Krachttesten
  • Lenigheidstesten
  • Analyse van je mentale vaardigheden
  • Masterclass inspanningsfysiologie
Interesse? Meld jezelf en 3-5 fietsvrienden dan nu aan!

Kracht van het Talent Lab

Prestatie verbeteren

Het Talent Lab geeft ons een zo compleet mogelijk beeld van jouw sterke en zwakke punten. Dit vormt samen met je doelen de sleutel tot efficiënt en gericht trainen.

Testen in plaats van beoordelen

Onze testen geven je een score én laten zien hoe de verschillende systemen, zoals het cardiovasculair, respiratoir en metabool systeem hieraan bijdragen.

Samen bereik je meer

De aanmoedigingen van je vrienden en de wil om te winnen zorgen ervoor dat je net een tandje verder gaat. Dit geeft ons een betrouwbaar beeld van jouw kunnen.

Ga trainen in plaats van bewegen

Gewoon met je vrienden een rondje fietsen kun je geen trainen noemen. Wij brengen jullie de belangrijkste principes van training bij en laten zien hoe je wel moet trainen.

Bij wie kun je terecht

Vanwege de complexe aard van de ademgasanalyse metingen wordt de inspanningstest uitsluitend uitgevoerd door onze bewegingswetenschappers. Hans en Patrick zijn beiden gedreven om jou te helpen meer uit je prestatie te halen door middel van onze metingen en coaching.  

Met ons aan de slag?

Hans Janssen - eigenaar

Hans Janssen

Bewegingswetenschapper en leefstijlcoach

Het is mijn missie om de professionele manier van testen en meten uit de topsport voor iedereen toegankelijk en behapbaar te maken. Door jouw sterke en zwakke punten in kaart te brengen geef ik je handvatten om je doelen te bereiken.

Trainer/coach Patrick

Patrick Toonders

Bewegingswetenschapper en trainer/coach

Topsportwaardige begeleiding & metingen, maar dan ook voor de breedtesporter. Duidelijk & helder uitgelegd zodat jij er ook iets mee kunt. Dat is mijn streven. Mijn begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Voor jouw vragen maak ik altijd tijd.

Meld jezelf en je vrienden nu aan!

Om de kwaliteit en een vlot verloop van de testen te kunnen waarborgen werken we enkel met groepen van 4-6 deelnemers. Laat hieronder je gegevens achter en ontdek de voordelen die we hebben voor groepen van 6 deelnemers.

Bedankt voor het invullen!

Hopelijk zien we jullie snel verschijnen. Als je in de tussentijd al wat meer te weten wilt komen over de verschillende trainingsprincipes kun je via deze link ons E-book “Zelf trainingsschema’s maken” downloaden.

E-book trainingsschema maken

Onze testlocatie

Reusel

Molenberg 73a
5541 RN, Reusel

Inspanningstest 
Talent Lab
CooL – consult