Kosten

Maatwerk

Voor dat we je laten zien wat de kosten zijn willen we het met jullie hebben over maatwerk. De reden waarom wij ons onderscheiden ten opzichte van sportmedische adviescentra zit hem in onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Niet alleen de metingen, maar ook het advies en het begeleidingstraject zijn maatwerk. Aangezien we begrijpen dat jullie toch een idee willen hebben van de kosten zie je hieronder de vanaf prijzen. We nodigen je graag uit om samen met jou te kijken hoe we je het beste kunnen helpen en welke kosten daarbij horen. 

Kosten

Inspanningstest

CooL-consult

Ga je liever zelf aan de slag? Download dan hieronder ons E-book

E-book trainingsschema maken

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Benieuwd welke metingen jou het beste kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doelen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we kijken naar de mogelijkheden om te starten. Laat je gegevens achter, zodat we een afspraak in kunnen plannen.

Bedankt voor het invullen!

Benieuwd hoe de conditietest in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Onze klanten aan het woord

“Dankzij de metingen die Hans uitgevoerd heeft heb ik veel meer plezier in het fietsen. Ik kan beter en harder fietsen, ook bergop. Ik ben nu ook bewuster met mijn sport bezig doordat ik effectiever kan trainen. En ja, ik ben ook wat gewicht verloren.”
Aanbeveling Wim
Wim
Conditietest
“Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik ben vooral anders aan het eten en voldoende bewegen. Hans laat je zien hoe je bepaalde dingen anders kunt doen in je leven. Aan de hand van mijn doelstellingen – afvallen, zoet laten staan, weer gaan golfen – konden we aan de slag.”
Testimonial Loes
Loes
CooL-programma
"Voorheen was ik best voorzichtig met mijn lichaam. Bij een fikse inspanning dacht ik stop, noodrem, mijn hart springt uit mijn lijf! Nu kijk ik op mijn Polar horloge en zie ik dat er geen enkele reden voor paniek is. Mijn onzekerheid is verdwenen. Ik hoef nu niet meer met de ‘rem erop’ te sporten."
Leefstijlcoach Eindhoven
Joke
Gezondheidscheck