Leefstijl- en vitaliteitscoaching

In vogelvlucht

Lichamelijk

Goed voor jezelf zorgen d.m.v. gezonde voeding, voldoende beweging en herstel staan centraal.

Mentaal

Hoeveel stress je ervaart en de invloed van je omgeving speelt een belangrijke rol in onze coaching.

Gedrag

We focussen ons enkel op veranderingen van het gedrag die je de rest van je leven vol kunt blijven houden.

Kwaliteitscoaches

Al onze coaches zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging LeefstijlCoaches Nederland (BLCN) en het kwalititeitsregister Kabiz.

De voordelen van een BLCN leefstijlcoach:

Een BLCN coach heeft altijd een goedgekeurde opleiding tot leefstijlcoach gevolgd. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatief goed opgeleide coach.

De BLCN coaches volgen bij & nascholingen zodat ze ook na het halen van hun diploma bijblijven op het vakgebied en jou zo naar het beste resultaat kunnen coachen. Elke leefstijlcoach heeft zijn eigen expertise, specialisatie en ervaring, en zo is er voor elke vraag op leefstijlgebied een geschikte coach. 

Daarnaast is er een community voor BLCN coaches waarin vragen gesteld kunnen worden zodat je de expertise van meer dan 500 coaches tot je beschikking hebt.

Beroepsvereniging
Kwaliteitsregister Leefstijlcoaches

Kracht van de coaching

Duurzame verandering

De coaches dat zijn wij, wat je wil veranderen dat bepaal jij. We zorgen er voor dat je alle tijd en ruimte om het op jouw manier te doen. Zo kun je het altijd volhouden.

Testen, meten en verbeteren

Door meermaals te meten kunnen we de vooruitgang monitoren en bijsturen waar nodig. We onderscheiden ons van andere coaches door onze inspanningstesten.

Uitgebreid aanbod leefstijlthema's

Elke bijeenkomst heeft een ander onderwerp. In de tweede helft van het programma gaan we dieper op de thema's in. Zo wordt je blijvend uitgedaagd en ondersteund.

Geen crash-dieet of onmogelijk doel

Want zeg nou zelf, hoe lang houd je dat eigenlijk vol? Als je veel kleine stapjes bij elkaar optelt heb je uiteindelijk ook een grote verandering gerealiseerd.

Wat we van jou verwachten

Intrinsieke motivatie

Een verandering, hoe klein ook, gaat nooit vanzelf. Je zult zelf in actie moeten komen om je leefstijl te veranderen. Het verlangen om te veranderen komt van binnenuit.

Een ruimdenkende en open houding

Zo lang je blijft doen wat je altijd deed, zul je de persoon blijven die je altijd was. En volgens mij wil je veranderen. Anders zou je nu niet meer aan het lezen zijn.

Verantwoording voor je gedrag

Wij zullen je ondersteunen bij het stellen van je doelen. Het is aan jou om deze doelen om te zetten in acties en met vervolgstappen te komen om je doelen te halen.

Toewijding aan je verandering

We willen alles er alles aan doen om je te helpen, maar je moet het toch zelf doen. Zodra jij toegewijd bent aan je verandering doen wij er alles aan om je te helpen.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden?
Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier. 
Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Bedankt voor het invullen!

Naast individuele coaching bieden we ook het CooL-programma aan. Een tweejarig programma dat volledig vergoed wordt door de basisverzekering.