Vitaliteitscoach

Als vitaliteitscoach verbetert Hans Jansen je prestaties

Je fit en vitaal voelen heeft niet alleen te maken met je leeftijd en je gewicht, maar met nog veel meer factoren. Denk maar eens aan dat wat je eet, de manier waarop je sport en zelfs hoeveel en hoe diep je slaapt. Als je het gevoel hebt dat je op diverse vlakken verbeteringen aan kunt brengen dan kun je bij vitaliteitscoach Hans Jansen terecht. Zijn begeleiding is erop gericht om jou je weer fitter te doen voelen en optimaal te kunnen presteren, wat je doel ook is. Je kunt bij hem terecht als je je sportieve prestaties wilt verbeteren, bijvoorbeeld als topsporter, maar ook als je last hebt van overgewicht en je zelf niet goed weet hoe je dit aanpakt. In zijn praktijk helpt Hans jou als vitaliteitscoach om alle aspecten van je gezondheid in kaart te brengen, waarna je concrete stappen kunt zetten naar een gebalanceerde levensstijl. Hij werkt in de omgeving van Zuid-Brabant, waarvan onder andere in Eindhoven, Reusel, Middelbeers en Hilvarenbeek.

Vitaliteitscoach

Een vitaliteitscoach focust op je leefstijl

We weten allemaal dat het belangrijk is om gezonde voeding te eten, maar wat is gezonde voeding nu eigenlijk? Door alle tegenstrijdige berichten in de media en verwarrende marketingtrucs van producenten weten mensen niet meer welke voeding goed is voor je gezondheid. Als vitaliteitscoach focust Hans zich dan ook deels op je voedingspatroon. We zeggen niet voor niets ‘je bent wat je eet’, want daar zit echt een kern van waarheid in. Naast het bespreken van jouw dagelijkse voedingspatroon krijg je in zijn praktijk ook een heuse inspanningstest. Deze laat zien hoe het met je conditie is gesteld, en biedt waardevolle informatie over jouw gezondheid. Naast je conditie worden namelijk ook onder andere je hartritme en je ademhalingsfrequentie getest. Al deze informatie samen geeft een mooi totaalbeeld van jouw algehele conditie, waarop het leefstijladvies van deze vitaliteitscoach vervolgens wordt gebaseerd. 

 

Persoonlijke leefstijlcoach in Brabant

Hans werkt als vitaliteitscoach zowel in ‘s Hertogenbosch als in Reusel (vlakbij Eindhoven), en is dus voor de meeste mensen in Brabant prima bereikbaar. Als jij een leefstijlcoach in omgeving Eindhoven zoekt ben je bij hem dus aan het juiste adres. De redenen om voor hem te kiezen als je je leefstijl wilt verbeteren zijn overigens niet alleen de praktische zaken, zoals de inspanningstest en het goede advies. Hans werkt namelijk op een hele persoonlijke manier, en met oprechte aandacht voor jouw doelen, je huidige situatie en eventuele beperkingen. Ieder mens is namelijk anders, en dus verdient iedereen een aanpak op maat. En bij Hans Jansen zit je daarvoor goed, want hij past zijn adviezen en coaching aan aan jouw persoonlijke situatie en doelen.