CooL

Coaching op leefstijl

In vogelvlucht

Vergoeding

CooL wordt volledig vergoed door je basisverzekering en is vrijgesteld van eigen risico.

Groepsbijeenkomst

Kennis en handvatten bij thema's als beweging, voeding, ontspanning en slaap worden hier aangereikt.

Maatwerk

Tijdens de individuele gesprekken zoomen we dieper in op jouw doelen en het behalen hiervan.

Coaching op Leefstijl - CooL

CooL is gericht op duurzame gedragsverandering. Thema’s als voeding, bewegen, ontspanning, slaap, time-management en eigen regie komen onder andere aan bod. We helpen je om met kleine stapjes gezonder te laten eten, meer te laten bewegen, voldoende slaap in te bouwen en je bewust te maken van de balans tussen inspanning en ontspanning. 

Om aan het programma deel te mogen nemen heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Dit zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen:

  • je hebt een BMI>30
  • of je hebt een BMI tussen 25 en 30 én (een verhoogde kans op) diabetes type 2 of hart- en vaatziekte
  • en je bent ouder dan 18 jaar

Kracht van het CooL-programma

Duurzame verandering

De coaches dat zijn wij, wat je wil veranderen dat bepaal jij. Bij CooL heb je ook eindelijk alle tijd en ruimte om het op jouw manier te doen. Zo houd je het na 2 jaar ook nog vol. ​

Kracht van een groep

De kracht van een groep kan een enorme steun zijn. Je helpt elkaar door de moeilijke momenten heen, kunt ervaringen delen en misschien wel samen acties uitvoeren.

Uitgebreid aanbod leefstijlthema's

Elke bijeenkomst heeft een ander onderwerp. In de tweede helft van het programma gaan we dieper op de thema's in. Zo wordt je blijvend uitgedaagd en ondersteund.

Geen crash-dieet of onmogelijk doel

Want zeg nou zelf, hoe lang houd je dat eigenlijk vol? Als je veel kleine stapjes bij elkaar optelt heb je uiteindelijk ook een grote verandering gerealiseerd.

Wat we van jou verwachten

Intrinsieke motivatie

Een verandering, hoe klein ook, gaat nooit vanzelf. Je zult zelf in actie moeten komen om je leefstijl te veranderen. Het verlangen om te veranderen komt van binnenuit.

Een ruimdenkende en open houding

Zo lang je blijft doen wat je altijd deed, zul je de persoon blijven die je altijd was. En volgens mij wil je veranderen. Anders zou je nu niet meer aan het lezen zijn.

Verantwoording voor je gedrag

Wij zullen je ondersteunen bij het stellen van je doelen. Het is aan jou om deze doelen om te zetten in acties en met vervolgstappen te komen om je doelen te halen.

Toewijding aan het programma

We kunnen alleen samen succesvol zijn als jij je aan de afspraken en opdrachten houdt. Wees op tijd en toen toewijding naar het programma en de andere deelnemers.

Bij wie kun je terecht

Georgina en ik zijn niet de enige leefstijlcoaches die CooL aanbieden in de regio van Den Bosch en Eindhoven. In Den Bosch werkt Hans samen met een aantal andere leefstijlcoaches onder de naam Leefstijlcoaching Den Bosch. Heb je interesse in CooL, maar vind je bij ons niet wat je zoekt, kijk dan even verder bij mijn collega’s in Den Bosch. 

Met ons aan de slag?

Hans Janssen - eigenaar

Hans Janssen

Leefstijl- en vitaliteitscoach

Zelf gebruik ik plezier, betrokkenheid en avontuur als kernwaarden om mijn leven vorm te geven. Samen met jou ga ik kijken wat jou motiveert en welke doelen je wilt behalen. Samen kijken we hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.  

Ons team

Georgina Ang

Leefstijl- en vitaliteitscoach

Ik heb als persoonlijke missie om bij te dragen aan een betere wereld. Ik hoop jou dan ook te verwelkomen als je: toe bent aan wat meer rust en ontspanning, meer energie wilt of als je gezonder wil gaan leven. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Angela Remie - De Vitaliteitspraktijk

Angela Remie

Leefstijl- en vitaliteitscoach

Het is mijn passie om anderen hun beste IK te laten zijn. Ik begin echt te stralen als ik een ander zie groeien qua gezondheid en leefstijl. Dat zetje wat nodig is om je leefstijl op een duurzame manier te veranderen geef ik je graag. Ben je er klaar voor?

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden?
Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier. 
Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Bedankt voor het invullen!

Naast individuele coaching bieden we ook het CooL-programma aan. Een tweejarig programma dat volledig vergoed wordt door de basisverzekering. 

Onze coachlocaties

Wij zijn er van overtuigd dat het CooL-programma het beste werkt als je zo dicht mogelijk bij huis kunt deelnemen. Daarom kun je bij ons nu naast Reusel en Den Bosch ook in Hilvarenbeek en Middelbeers terecht in de regio Midden-Brabant. Per locatie staat beschreven wat we aanbieden. 

Reusel

Molenberg 73a
5541 RN, Reusel

Coaching op leefstijl – CooL

's-Hertogenbosch

Werfpad 8h
5212 VJ, ‘s-Hertogenbosch

Coaching op leefstijl – CooL

Hilvarenbeek

Achter het raadhuis 2
5081 BA, Hilvarenbeek

Coaching op Leefstijl – CooL

Middelbeers

Doornboomstraat 32
5091 CB, Middelbeers

Coaching op Leefstijl – CooL