Over mij

“Iedereen verdient het om vitaal oud te worden” 

Ik sta voor je klaar

Focus, energie, kwaliteit

Dankzij mijn opleiding tot bewegingswetenschapper ben ik met het belang van een gezonde leefstijl in aanraking gekomen. Sindsdien heb ik zelf ervaren wat veranderingen in mijn eigen levensstijl in positieve zin met mijn energie en kwaliteit van leven gedaan heeft. Ik ben van mening dat iedereen het verdient om gezond oud te worden. Als je je gezonder en energieker voelt, kun je blijven doen of gaan doen wat voor jou belangrijk is. Ik ga samen met jou onderzoeken wat jij wilt en kunt veranderen, hoe je door meer bewustzijn meer grip op jouw leefstijl krijgt. Een gezondere leefstijl waarbij je meer rust, tevredenheid en energie voelt. Jij bepaalt, jij staat aan het stuur van je eigen leven en ik loop graag een stukje met je mee om je te adviseren, te inspireren en te motiveren.

Over mij

Als bewegingswetenschapper hou ik van “meten is weten” en samen onderzoeken wat jij nodig hebt om te veranderen. Ik weet dan ook alles van apps en handigheidjes die je kunnen ondersteunen in je verandertraject. Verder ben ik een rustig persoon en zal ik nooit oordelen. Daarnaast is mijn begeleiding heel persoonlijk en neem ik altijd uitgebreid de tijd voor je; aldus een reactie van een van mijn klanten.

Hans Janssen

Waarom De Vitaliteitspraktijk?

  1. Dankzij goede samenwerking met gemeente en lokale sportaanbieders bieden we je een beweegprogramma aan in het begin van het programma.
  2. Beweegprogramma versterkt het groepsproces, waardoor de betrokkenheid hoog is en uitval laag.
  3. Als inspanningsfysioloog kan ik met behulp van de ademgasanalyse techniek onderzoeken waarom je lichaam vastloopt op het gebied van inspanning of gewicht verliezen.
  4. Ik vertel jou niet wat jij moet doen, maar maak je bewust en leer je zelf de regie terug te pakken.
  5. Een traject bij mij is nooit een quick-fix: ik neem de tijd. Verandering van leefstijl is lastig, dat kost tijd. Die tijd geef ik je.
  6. Mijn health-checks geven een ‘nul-meting’. Hiermee kan ik goed en duidelijk inzichtelijk maken waar jouw verbeterpunten zitten.
  7. Ik heb de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd in en om Reusel en heb veel contacten in sport-, zorg- en sociaal domein. Deze kunnen we inzetten om jou optimaal te ondersteunen.

Recensies van deelnemers

Reviews van deelnemers die hun leven hebben veranderd.

Dankzij de metingen die Hans uitgevoerd heeft heb ik veel meer plezier in het fietsen. Ik kan beter en harder fietsen, ook bergop. Ik ben nu ook bewuster met mijn sport bezig doordat ik effectiever kan trainen. En ja, ik ben ook wat gewicht verloren.
Wim
Bij Hans was het heel persoonlijk, hij neemt echt de tijd om naar je te luisteren.
René
Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik ben vooral anders aan het eten en voldoende bewegen. Hans laat je zien hoe je bepaalde dingen anders kunt doen in je leven. Aan de hand van mijn doelstellingen – afvallen, zoet laten staan, weer gaan golfen – konden we aan de slag.
Loes
Meten is weten en Hans weet wat hij meet. Door zijn adviezen gericht kunnen trainen met als resultaat een succesvolle Alpe D'HuZes
Gijs
Voorheen was ik best voorzichtig met mijn lichaam. Bij een fikse inspanning dacht ik stop, noodrem, mijn hart springt uit mijn lijf! Nu kijk ik op mijn Polar horloge en zie ik dat er geen enkele reden voor paniek is. Mijn onzekerheid is verdwenen. Ik hoef nu niet meer met de ‘rem erop’ te sporten.
Joke

Maak een afspraak

Verandering in leefstijl kan de sleutel zijn tot een gezonder en vitaler leven. Wij, een vijftal Leefstijl- en Vitaliteitscoaches uit de regio Den Bosch, hebben de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het veranderen van hun leefstijl.  Wil jij graag meer informatie over een vitaler leven? Maak dan een afspraak met ons. We zien je graag.

Over mij