Inspanningstest

Een inspanningstest vertelt je veel over je gezondheid

Voor iedereen die graag wil weten hoe het ervoor staat met zijn of haar gezondheid en conditie is er de inspanningstest van vitaliteitscoach Hans Jansen. Deze is speciaal ontwikkeld om jou te laten zien waar er verbetering te behalen is, waarna uiteraard een passend advies volgt. Hans Jansen voert deze inspanningstest uit in zijn praktijk in ‘s Hertogenbosch of Reusel (vlakbij Eindhoven) en deze test is een onderdeel van zijn leefstijlcoaching op maat. Leefstijl-, oftewel vitaliteitscoaching houdt in dat je verschillende aspecten gaat inzetten om je zo fit en energiek mogelijk te voelen. Dit kan betrekking hebben op je voeding, je slaap, maar uiteraard ook op de manier waarop je sport. Als vitaliteitscoach heeft Hans verstand van al deze zaken, waardoor hij jou makkelijk kan helpen om een optimale gezondheid te verkrijgen. 

Inspanningstest

Uitgebreide inspanningstest in Brabant

Bij veel praktijken wordt naar je conditie gekeken als onderdeel van het algemene beeld van je gezondheid. In de praktijken van deze leefstijlcoach in omgeving Eindhoven worden echter heel veel verschillende onderdelen getest. Denk maar eens aan je lenigheid, je kracht en zelfs je hartritme. Al deze zaken samen geven een zeer uitgebreid beeld van jouw huidige conditie, waardoor het makkelijker is een passend advies uit te schrijven. Hans Jansen hecht dan ook veel waarde aan deze uitgebreide inspanningstest die hij in zijn praktijk uitvoert. Bovendien voert hij deze test niet alleen in het begin van het traject uit, maar ook halverwege en tegen het einde. Zo kun je dus zien of je ook daadwerkelijk vooruit bent gegaan en kunnen de adviezen met betrekking tot de leefstijlcoaching eventueel worden bijgesteld. Over het algemeen laten de tests halverwege het traject echter al flinke vorderingen zien, wat duidelijk maakt dat Hans zijn aanpak effect heeft.

 

Stop met focussen op je gewicht

Veel mensen die willen afvallen zijn enorm gefocust op wat de weegschaal ze vertelt. Ze willen dat hun gewicht zo snel mogelijk omlaag gaat, en vergeten dat hun gezondheid en conditie zelf veel belangrijker zijn. De inspanningstest van Hans Jansen kan je waardevolle informatie geven over je gezondheid, waarna je zult inzien dat je gewicht daar slechts één aspect van is. Sterker nog, als je halverwege het traject merkt dat je conditie er enorm op vooruit is gegaan en dat je veel meer spiermassa hebt dan voorheen, zul je je echt niet zo druk meer maken om wat de weegschaal je vertelt, integendeel. Spieren wegen namelijk meer dan vet, en dus zegt je gewicht minder over je gezondheid dan je denkt. Ben jij ook benieuwd naar hoe het met jouw gezondheid is gesteld en hoe je op een makkelijker manier slanker, fitter en energieker kunt worden? Neem dan snel contact op met Hans voor een leefstijlcoaching traject op maat.