Inspanningstest

In vogelvlucht

Prestatie

We brengen je sterke- en zwakke punten in kaart, waardoor we gericht advies kunnen geven.

Gezondheid

De gezondheid van je hart, je longen en je spieren worden onderzocht tijdens inspanning.

Vooruitgang

Door meermaals te meten kunnen we de vooruitgang monitoren en het advies bijsturen.

Inspanningstest als leidraad

Voor elke fanatieke sporter die graag wil weten hoe het ervoor staat met zijn of haar conditie en gezondheid is er onze inspanningstest. Deze is speciaal ontwikkeld om jou te laten zien waar er verbetering te behalen is, waarna uiteraard een passend advies volgt. De test wordt door onze bewegingswetenschappers uitgevoerd in onze praktijkruimte in Reusel (vlakbij Eindhoven) en is onderdeel van onze coaching op maat. Leefstijl-, oftewel vitaliteitscoaching houdt in dat je verschillende aspecten gaat inzetten om je zo fit en energiek mogelijk te voelen. Om je prestatie te verbeteren kijken we dus niet alleen naar de manier waarop je traint, maar nemen we ook je voeding en slaap mee. Ons team is gespecialiseerd in inspanningsfysiologie en leefstijl- en vitaliteitscoaching. We hebben verstand van al deze zaken, waardoor wij jou optimaal kunnen helpen om het beste uit je prestatie te halen.

Kracht van de inspanningstest

Prestatie verbeteren

Met behulp van de inspanningstest brengen we je sterke en zwakke punten in kaart. Samen met jouw doel bepaald dit uiteindelijk hoe je trainingsschema eruit gaat zien.

Onzekerheid wegnemen

Het consult is er voor iedereen die sport, of weer wil gaan sporten en wil weten hoe belastbaar zijn lichaam is. Ideaal om onzekerheid over je lichaam weg te nemen.

Inzicht in je vooruitgang

Door meermaals te meten kunnen we de vooruitgang monitoren en je gericht advies geven. Regelmatig testen zorgt ervoor dat je trainingszones altijd up-to-date zijn.

Verantwoord bewegen

Met onze inspanningstest bepalen we je grenzen en ideale trainingszones in kaart. Op deze manier verzekeren we je dat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Bij wie kun je terecht

Vanwege de complexe aard van de ademgasanalyse metingen wordt de inspanningstest uitsluitend uitgevoerd door onze bewegingswetenschappers. Hans en Patrick zijn beiden gedreven om jou te helpen meer uit je prestatie te halen door middel van onze metingen en coaching.  

Met ons aan de slag?

Hans Janssen - eigenaar

Hans Janssen

Bewegingswetenschapper

Het is mijn missie om de professionele manier van testen en meten uit de topsport voor iedereen toegankelijk en behapbaar te maken. Door jouw sterke en zwakke punten in kaart te brengen geef ik je handvatten om je doelen te bereiken.

Patrick Toonders - De Vitaliteitspraktijk

Patrick Toonders

Bewegingswetenschapper

Onderzoek vormt een stevige basis voor optimalisatie binnen sport en gezondheidszorg. Het is mijn doel om wetenschappelijk onderzoek uit te voeren en te bundelen tot advies dat toepasbaar is in alledaagse situaties.  

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Benieuwd welke metingen jou het beste kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doelen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we kijken naar de mogelijkheden om te starten. Laat je gegevens achter, zodat we een afspraak in kunnen plannen.

Bedankt voor het invullen!

Benieuwd hoe de conditietest in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Onze testlocaties

Reusel

Molenberg 73a
5541 RN, Reusel

Inspanningstest 
CooL – consult

's-Hertogenbosch

Werfpad 8h
5212 VJ, ‘s-Hertogenbosch

CooL – consult bij voldoende aanmeldingen