Testen en meten

“Als je fysiek fit bent, helpt dat je ook mentaal fit te zijn.”

Hier vind je alles op het gebied van testen en meten? Op zoek naar een goede gezondheidscheck, wil je weten hoeveel calorieën je lichaam verbrand of wil je samen met je vrienden langs komen? Hieronder lees je meer over de verschillende metingen die ik doe. Samen met jou ga ik kijken wat het beste bij je past om jouw leefstijl- en beweeggewoontes te verbeteren, zodat je meer houvast en betere handvaten krijgt. Zo zit je snel weer goed in je vel.

Inspanningstest

Groepstesten

Wat mijn klanten zeggen

“Dankzij de metingen die Hans uitgevoerd heeft heb ik veel meer plezier in het fietsen. Ik kan beter en harder fietsen, ook bergop. Ik ben nu ook bewuster met mijn sport bezig doordat ik effectiever kan trainen. En ja, ik ben ook wat gewicht verloren.”

Aanbeveling Wim
Wim
Inspanningstesten
“Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik ben vooral anders aan het eten en voldoende bewegen. Hans laat je met zijn coaching zien hoe je bepaalde dingen anders kunt doen in je leven. Aan de hand van mijn doelstellingen – afvallen, zoet laten staan, weer gaan golfen – konden we aan de slag.”
CooL Loes
Loes
CooL-programma
"Voorheen was ik best voorzichtig met mijn lichaam. Bij een fikse inspanning dacht ik stop, noodrem, mijn hart springt uit mijn lijf! Nu kijk ik op mijn Polar horloge en zie ik dat er geen enkele reden voor paniek is. Mijn onzekerheid is verdwenen. Ik hoef nu niet meer met de ‘rem erop’ te sporten."
Leefstijlcoach Eindhoven
Joke
Health Check