Testen en meten

Testen en meten

Inspanningstest – Een inspanningstest kan verricht worden om de algehele conditie te bepalen, je functioneel uithoudingsvermogen, de longfunctie of het uithoudingsvermogen van het hart. Bij de eerste drie wordt de nadruk gelegd op de zuurstofuitwisseling in de longen d.m.v. de ademgasanalyse of een lactaatmeting. Het uithoudingsvermogen van het hart wordt bepaald m.b.h.v. een ECG-meting. 

Wij specialiseren ons in de ademgas technieken

Met behulp van de Quark CPET zijn we in staat om de fysiologische reactie van het lichaam op inspanning te meten. Door de analyse van je ademgassen zijn we in staat om o.a. jouw trainingszones te bepalen a.d.h.v.  je omslagpunten. 

Het Talent Lab

Daag je vrienden uit!

Wie van je vrienden heeft de beste eindsprint, wie fietst het makkelijkste bergop en wie heeft de beste papieren voor een goede tijdrit? Kom met je vrienden naar ons Talent Lab en bepaal wie van jullie de meest complete wielrenner is en de titel kopman verdient. 

 

Onze metingen

Met ons ruime aanbod aan testen en metingen hebben we alles in huis om iedereen te helpen. Van wielrenners die meer uit hun prestratie willen halen of gerichter willen trainen tot mensen die zich fitter en vitaler willen voelen.

Inspanningstest

Prestatie verbeteren

Op zoek naar een manier om je prestatie te verbeteren? Met een inspanningstest worden je sterke en zwakke punten in kaart gebracht. Ideaal als vertrekpunt om je prestatie te verbeteren en je vooruitgang te monitoren. 

CooL-consult

Fitter en vitaler

Een uitgebreide test om je fysieke en mentale gezondheid in kaart te brengen. Ideaal voor iedereen die zijn leefstijl wil veranderen om zich fitter en vitaler te voelen en het resultaat hiervan wil meten. 

RER-meting

Gewichtscontrole

Wil je weten hoeveel calorieën je per dag nodig hebt? Met behulp van de rustmetabolisme meting bepalen we hoeveel calorieën je in rust verbruikt. Hiermee bepalen we vervolgens je caloriebehoefte. 

Onze klanten aan het woord

“Dankzij de metingen die Hans uitgevoerd heeft heb ik veel meer plezier in het fietsen. Ik kan beter en harder fietsen, ook bergop. Ik ben nu ook bewuster met mijn sport bezig doordat ik effectiever kan trainen. En ja, ik ben ook wat gewicht verloren.”

Aanbeveling Wim
Wim
Inspanningstesten
“Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik ben vooral anders aan het eten en voldoende bewegen. Hans laat je met zijn coaching zien hoe je bepaalde dingen anders kunt doen in je leven. Aan de hand van mijn doelstellingen – afvallen, zoet laten staan, weer gaan golfen – konden we aan de slag.”
Testimonial Loes
Loes
CooL-programma
"Voorheen was ik best voorzichtig met mijn lichaam. Bij een fikse inspanning dacht ik stop, noodrem, mijn hart springt uit mijn lijf! Nu kijk ik op mijn Polar horloge en zie ik dat er geen enkele reden voor paniek is. Mijn onzekerheid is verdwenen. Ik hoef nu niet meer met de ‘rem erop’ te sporten."
Leefstijlcoach Eindhoven
Joke
CooL-consult

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan

Benieuwd welke metingen jou het beste kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doelen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we kijken naar de mogelijkheden om te starten. 

Kosten

Inspanningstest

CooL-consult

Onze locatie

De opstelling voor de ademgasanalyses staat op onze locatie in Reusel. Het CooL-consult of andere fittesten kunnen in overleg met ons ook in ‘s-Hertogenbosch worden uitgevoerd.  

Reusel

Molenberg 73a
5541 RN, Reusel

Inspanningstest
CooL-consult
RER-meting

's-Hertogenbosch

Werfpad 8h
5212 VJ, ‘s-Hertogenbosch

Inspanningstest
CooL-consult
RER-meting