Conditietest

Altijd al benieuwd geweest naar jouw ideale trainingszones of wil je weten hoe je er voor staat? Met de conditietest brengen we je conditie in kaart met behulp van een fietstest. De analyse van de resultaten zorgt er vervolgens voor dat ik een gedetailleerd, maar vooral behapbaar trainingsadvies kan geven waarmee je aan de slag kunt. Hier houdt het nog niet op want ik zie je hierna nog twee keer terug om te kijken of het advies bij je aansluit.

Het proces:

1. De vrijblijvende intake

Tijdens het intakegesprek worden je doelstellingen en voorgeschiedenis in kaart gebracht. Onder andere blessures, sportieve prestaties en gedragsaanpassingen uit het verleden worden besproken. Zo krijg ik een duidelijk beeld van wat u wilt bereiken en hoe ik u daarbij kan helpen.

2. De conditietest en analyse

Tijdens de conditietest wordt onderzocht hoe uw lichaam reageert op toenemende inspanning. De test wordt afgenomen op de fietsergometer gecombineerd met ademgasanalyse. Zo zijn we in staat om de hartslag, VO2max en weerstand te meten en analyseren. Het meten van uw ademgassen stelt mij in staat om uw optimale hartslagzones te bepalen. Na afloop van de test kunt u nog even uitfietsen en genieten van een verfrissende douche. 

3. Het trainingsadvies

Je maximale inspanningscapaciteit, optimale trainingszones, sportieve geschiedenis en uiteraard uw doelstellingen zijn de basis van het trainingsadvies. Je sterke en zwakke punten zijn tijdens de conditietest in kaart gebracht en vervolgens wordt u door mij uitgedaagd om zelf met een plan van aanpak te komen die aansluit bij uw huidige leefstijl. Zo kunnen we samen het trainingsadvies omzetten in trainingsschema dat u ook echt uit zult voeren. 

4. De opvolging

Ik geloof heel erg in een persoonlijke, betrokken aanpak. Daarom bent u na uw conditietest nog niet van me af. Tijdens 2 afzondelijke opvolgmomenten wordt gemeten en onderzocht of uw huidige aanpak de gewenste resultaten oplevert. 

Interesse? Meld je hier aan

CONTACT

Vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik z.s.m. contact met u op.


De Vitaliteitspraktijk

Molenberg 73a
5541NB, Reusel
Nederland

W: de-vitaliteitspraktijk.nl
E: hans@de-vitaliteitspraktijk.nl
T: +31 (0)6-57434039

Leefstijlcoaching Den Bosch

Werfpad 8h
5212VJ, ‘s-Hertogenbosch
Nederland

W: leefstijlcoachingdenbosch.nl
E: info@leefstijlcoachingdenbosch.nl
T: +31 (0)6-57434039