EVEN VOORSTELLEN

Met trots stel ik Patrick Toonders, een leergierige en spontane jongen aan jullie voor als eerste medewerker van De Vitaliteitspraktijk. Met zijn gedeelde passie voor inspanningsfysiologie en aanvullende kennis van trainingsbegeleiding is hij de ideale toevoeging. Samen zullen we de begeleiding van recreatieve sporters naar een hoger niveau tillen. Patrick zal zichzelf even aan jullie voorstellen: 

Hallo allemaal,

Ik ben Patrick Toonders. Net als Hans ben ik afgestudeerd als bewegingswetenschapper en bijzonder geïnteresseerd in de inspanningsfysiologie. Mijn passie voor sport is de reden dat ik voor dit vak heb gekozen. In mijn vrije tijd voetbal ik bij RKVVO 8 en ga ik graag wielrennen. Daarnaast ben ik me aan het verdiepen in de nieuwste inzichten als het gaat om het begeleiden van wielrenners.   
Het afnemen van inspanningstesten is voor mij de ideale manier om mijn kennis om te zetten in de praktijk. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en me verder te ontwikkelen als inspanningsfysioloog. Mijn doel daarbij is om u als sporter te voorzien van gepast gezondheids- en trainingsadvies. 
Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jou dan ook te verwelkomen. Samen brengen we je doelen in kaart en halen we het optimale uit jouw prestatie. 

Patrick Toonders
Patrick Toonders

Mijn werkzaamden

Hieronder een klein overzicht van Patrick zijn werkzaamheden bij De Vitaliteitpraktijk. 

Conditietest

Gezondheidsonderzoek

Hulp bij afvallen

Kennismaken met Patrick

Ben jij benieuwd wie Patrick is en wat hij voor jou kan betekenen? Laat dan je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Vrijblijvende intake

Molenberg 73a
5541NB, Reusel
Nederland

Werfpad 8h, 
5212VJ, ‘s-Hertogenbosch
Nederland

W: de-vitaliteitspraktijk.nl
E: hans@de-vitaliteitspraktijk.nl
T: +31 (0)6-57434039